Операція стала можливою в результаті спочатку прориву морських фортифікацій, які будував ворог, а потім уже знищення чергового судна, зазначив Андрій Юсов.

У ніч на четвер українські військові знищили в Чорному морі черговий корабель російських загарбників. Про це сказав представник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Міноборони Андрій Юсов у ефірі телемарафону 6 червня.

"Привітання це не лише подяка, а ще й знищене сьогодні вночі ще одне вороже судно в Чорноморській акваторії. Деталі будуть трошки згодом. Робота спецпідрозділів ГУР МО. Морський удар, все влучно, ще мінус один ворожий корабель", – заявив Юсов, перед тим привітавши українських журналістів із професійним святом.

Він зазначив, що на дні Чорного моря з’явилася ще одна "морська нерухомість" і пообіцяв, що "деталі будуть сьогодні і яскраве відео також».

"Сьогоднішня операція стала можливою в результаті спочатку прориву морських фортифікацій, які будував ворог, а потім уже знищення чергового судна. І так відбувається щоразу", – додав Юсов.