Росіяни перекидають гусеничну техніку та вантажівки з БК в напрямку Волновахи та Вугледара, зазначив Петро Андрющенко.

Військова активність окупантів у Маріуполі стрімко зросла. Загарбники продовжують перекидати гусеничну техніку та вантажівки з БК в напрямку Волновахи та Вугледара. Про це заявив радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенко в Telegram 

Він додав, що зафіксовано активний рух гусеничної техніки та вантажівок з БК полями по лінії Гнутове-Водяне-Кальчик-Гранітне в напрям на північний схід району.

"Підтягування резервів в район Волноваха/Вугледар триває та знову в активній фазі переміщення. Понад 14 вантажівок з БК через Приморський район Маріуполя в напрям села Мелекіне. Підтверджується інформація про подальше розширення військово-тренувальних баз на узбережжі Азовського моря. Тепер - ближче до Маріуполя", - розповів посадовець.

За його словами, переміщення техніки під пильним патрулюванням трійки гелікоптерів по трикутнику Маріуполь-Безіменне-Гранітне.

"Готуємось до чергового збільшення кількості окупантів за рахунок розширення кількості таборів утримання та перекидання резервів ближче до Волновахського району. Все це вказує на підготовку посилення атакувальних дій ворога в Донецькій області в наступні тижні", - підсумував радник.