На Луганщині вчителі-колаборанти у Новопскові змушують дітей вчити слова гімну росії. А примусову мобілізаційну кампанію на захоплених територіях визнано провальною – загарбники вимагають її посилення. Про це повідомляє Луганська ОВА у Telegram, передає УНН.

«У батьківські чати надійшли чергові нагадування від класних керівників новопсковських шкіл про необхідність заставити дітей вивчити слова гімну рф для співу на шкільних лінійках у понеділок. Ці повідомлення жителі громади отримують регулярно. Отримують – і все», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що виконавська дисципліна вже порушена навіть серед росіян.

«Підрядники окупантів, яких, зокрема, викликали будувати фортифікаційні споруди, відмовляються працювати на захоплених територіях. Про це заявили у російській компанії «Стройком», яка не стала відправляти співробітників у тимчасово окуповані регіони Луганщини через нездатність армії рф забезпечити безпеку працівників», - зазначається в повідомленні.

Окрім того, повідомляється, що аби посилити примусову мобілізацію на Луганщині, окупанти висловили невдоволення результатами попередніх кампаній, під час яких чоловіків забирали і на вулицях, і з робочого місця.

«Також як провал розцінена організація логістичного забезпечення армії рф у цьому регіоні. Саме на колаборантів кремль покладає відповідальність за невдачі. Місцевим окупаційним адміністраціям поставлено ультиматум: або рф вийде до 1 квітня до адміністративних кордонів області, або почнуться «кадрові рішення», - інформує ОВА.