Зараз росіяни більше застосовують піхоту, маленькі штурмові групи та на окремих ділянках фронту – великі штурмові групи по 30-40 осіб, зазначив Олександр Штупун.

На Авдіївському напрямку продовжуються активні бойові дії. Про якусь сталу ситуацію говорити не доводиться. Про це сказав речник Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в коментарі для 24 каналу у середу, 25 жовтня.

"Ворог намагається йти вперед, а потім ми вибиваємо його назад. Тому говорити про якусь сталу ситуацію не потрібно. Тобто там тривають активні бої", – заявив Штупун.

За його словами, зараз росіяни більше застосовують піхоту, маленькі штурмові групи та на окремих ділянках фронту – великі штурмові групи по 30-40 осіб. Зрештою, вони атакують меншою кількістю, адже за останні шість днів втратили 2,5 тисячі вбитими й пораненими.

За минулу добу загалом на Таврійському напрямку ворог завдав два ракетних та 10 авіаційних ударів. Крім того, противник провів 49 бойових зіткнень і здійснив 932 обстріли.

У свою чергу українська артилерія виконала 1228 вогневих завдань. Загальні втрати ворога склали 409 осіб. Крім того, три окупанти здалися в полон.

Сили оборони знищили 27 одиниць техніки: три танки, вісім броньованих машин та сім артилерійських систем. Також було знищено ворожий склад боєприпасів та пошкоджено 18 одиниць військової техніки.