На Бахмутському напрямку ситуація залишається напруженою, проте контрольованою. Росіяни не полишають спроб прорвати українську оборону довкола міста та направляє туди свої кращі підрозділи. Про це повідомляє УНН з посиланням на Сухопутні війська ЗС України.

«Ситуація на Бахмутському напрямку залишається напруженою, проте контрольованою. Ворог не полишає спроб прорвати нашу оборону довкола міста та направляє туди свої кращі підрозділи», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що українські захисники героїчно тримають місто та завдають значних втрат силам противника.

«Мужні піхотинці 24-ї, 28-ї, 54-ї, 56-ї та 57-ї бригад разом із побратимами з 93-ї та 4-ї бригади оперативного призначення, а також іншими силами оборони пліч-о-пліч тримають фронт не залишаючи ворогові шансів на успіх», - зазначається в повідомленні.

Повідомляється, що генерал-полковник Олександр Сирський постійно знаходиться на лінії фронту разом з підпорядкованими підрозділами. Спільно з командирами вони узгоджують дії котрі завадять ворогу реалізувати свої плани.

Командувач Східного угруповання військ відзначив кращих захисників за успішне виконання бойових завдань.

Кількість боєзіткнень у Бахмуті дещо зменшилась, але потрібний серйозний аналіз, адже це може бути перегрупування військ росіян.