Поранено чотирьох мирних жителів, у тому числі дев'ятирічну дівчинку. Ворог, імовірно, використав для атаки ОТРК Іскандер.

Війська РФ 8 жовтня обстріляли Костянтинівку на Донеччині, поранено чотирьох цивільних, серед яких дитина. Про це повідомила обласна прокуратура.

За даними слідства, у неділю о 06.25 російська армія завдала удару по населеному пункту, ймовірно, крилатою ракетою ОТРК Іскандер.

"Російські війська поцілили по житловій забудові. Від вибуху постраждали дев'ятирічна дівчинка, її 44-річна матір. Також поранення отримали жінка 64 років та її 41-річний син. У постраждалих діагностовано забої, осколкові ураження та струс головного мозку. На момент атаки люди перебували у власних приватних будинках, неподалік яких влучила російська ракета", - зазначили прокурори.

Пошкоджено десять багатоповерхових житлових будинків, 19 приватних домоволодінь, легковий автомобіль, котельню, газопровід та лінію електромережі.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).