У Краматорську, який також зазнав атаки РФ, виявили рештки третього тіла, ймовірно, матері загиблої жінки.

Серед завалів на місці удару РФ по Слов’янську у Донецькій області виявили тіло чоловіка. Про це 18 лютого повідомив Офіс Генерального прокурора.

Зазначається, що напередодні о 19.40 російська армія завдала ракетного удару по середмістю Слов’янська.

"Внаслідок атаки окупантів зазнало руйнувань приміщення, в якому розташовувались пункт незламності і соціальна їдальня. У той час в охопленій вогнем будівлі знаходився сторож. Ймовірно, його тіло вранці 18 лютого виявили серед завалів рятувальники", - наголосили прокурори.

Також 17 лютого ворог вдарив ракетами по Краматорську на Донеччині.

"Мішенню для однієї з них став приватний житловий будинок, де перебували троє цивільних. Тілесні ушкодження, несумісні з життям, отримали 46-річна жінка та її 23-річний син - їх тіла деблокували. У ході пошуково-рятувальних робіт знайдено й рештки тіла, ймовірно, матері загиблої жінки", - йдеться у повідомленні.

Крім того, до лікарні потрапило подружжя пенсіонерів, які зазнали травм, знаходячись у власній оселі. Це - чоловік віком 78 років та його 75-річна дружина.

Уламками засобів ураження й вибуховими хвилями пошкоджено понад 20 домогосподарств і автомобіль.

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях За фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).