У минулому Меттью Перрі страждав від наркотичної залежності, але біля басейну, де знайшли його тіло, наркотиків не виявили.

У США на 55 році життя помер відомий актор Меттью Перрі, відомий, зокрема, по ролі Чендлера у серіалі Друзі. Про це у суботу, 28 жовтня, повідомив TMZ.

Зазначається, що Перрі знайшли мертвим в джакузі будинку в районі Лос-Анджелеса.

Джерела в правоохоронних органах повідомили ЗМІ, що перші служби швидкого реагування виїхали за адресою, з попередньою інформацією про зупинку серця.

Вони додали, що наркотиків на місці події не виявили та не підозрюють злочин.

Перрі прославився, граючи улюбленого шанувальниками Чендлера Бінга протягом 10 сезонів у надзвичайно популярному ситкомі 90-х Друзі.

За свої роботи в кіно та серіалах був номінований на премії Еммі (Друзі, Західне крило, Тріумф: історія Рона Кларка) та Золотий глобус (Тріумф: історія Рона Кларка).

У нього була довга історія зловживання наркотиками та алкоголем. Якось він зізнався, що ледве не помер від наркотиків. Пізніше він розповів про свою залежність у мемуарах, які опублікував минулого року. Повідомлялося, що він навіть відчиняв двері свого будинку для алкоголіків і наркоманів.

У 2020 році Меттью Перрі заручився з дівчиною, яка була майже вдвічі молодша за нього. Але вже наступного року Перрі розлучився з молодою нареченою.