Нікіта Добринін і Даша Квіткова одружилися в серпні 2020 року, а в липні 2021-го у пари народився син Лев. 2023-го вони оголосили про розлучення.

Український телеведучий Нікіта Добринін назвав причину розлучення з Дашею Квітковою і зізнався, як намагався врятувати їхній шлюб. Про це він розповів в ефірі шоу Пісня мого життя.

За його словами, вони розлучилися, тому що їхні почуття почали згасати. Тому пара вирішила розірвати стосунки і не залишатися в шлюбі заради дитини.

"На жаль, не хочеться, напевно, триматися сім'єю винятково заради дитини. Хочеться бути чесними у своїх почуттях і, звісно, що ти не можеш любити, коли не отримуєш взаємні почуття. На жаль, інколи так складається, коли й почуття мають якийсь свій термін придатності", - поділився шоумен.

Нікіта Добринін зізнався, що вони з Дашею обвінчалися, бо сподівалися, що це дасть друге дихання їхнім стосункам. Однак цього не сталося.

"Можливо, ми йшли вінчатися, щоб оновити, закріпити, отримати якусь нову енергію. Але якщо й цієї нової енергії вже немає, на жаль, нічого не складається", - зізнався ведучий.

Добринін також сказав, що радий, що Даша народила йому сина Лева, і підкреслив, що блогерка - чудова мама.

"Буду чесним, я дуже щасливий, що в Лева мама - саме Даша. Я знаю, наскільки вона його любить, наскільки сильно вона вкладається. Це видно по дитині. Я ні про що не жалкую, тому що є він. І все, що відбувається в моєму житті і відбувалося в нашому житті, варте того моменту, який є зараз, - це наш син", - додав шоумен.