Артист живе за рахунок роялті та корпоративів. Проте останні бувають не часто. Від концертів прибуток, за його словами, дуже малий.

Український співак Діма Монатік - MONATIK розповів, за які кошти живе його родина під час повномасштабної війни. Відверто про особисте життя зірка розповів в інтерв'ю ведучому Славі Дьоміну.

Артист зізнався, що його доходи істотно скоротилися.

"Зараз, слава богу, трохи починає в Україні розвиватися система роялті. Вона починає працювати, і я думаю, що з роками вона буде ще кращою. Це невеликі гроші, але хоч щось. Працює студія, звідти трошки йде. Заробляємо як продакшн. Концерти взагалі не ті гроші, враховуючи, що ми намагаємося якомога більше зібрати сьогодні на допомогу. Вони, насамперед, благодійні. Корпоративи теж є, їх не багато, але вони тримають на плаву", - сказав співак.

Крім того, він розповів, коли його дружина Ірина разом із двома дітьми повернеться в Україну.

"Вони зараз навчаються в Англії, закінчили перший клас. І ми прийняли зважене чітке рішення, що сім'я повертається в Україну і сини навчатимуться в Києві. Так як я мріяв колись. Це емоційні гойдалки. З одного боку, ти як батько і як мама, переживаєш за ментальне здоров’я дітей. Взагалі за них переживаєш. Хочеться, щоб у них спокійне дитинство було. А з іншого боку, де ж це головне правило сім'ї, - усі болі й радощі проходити разом. Тоді це неправильно. Ми до цього прийшли. Це було складне рішення. Ми повинні проходити і складні, і хороші часи разом", - розповів виконавець.