Виконавець зізнався, що боїться йти на війну, і не знає, якими будуть його дії, якщо йому вручать повістку.

Український співак MELOVIN зізнався, що боїться йти на фронт, якщо йому прийде повістка. Про це він сказав в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Співак також додав, що не знає, якими будуть його дії, якщо йому вручать цей документ.

"З моїм переліком хвороб, я не впевнений, що мене туди візьмуть, але якщо мій перелік хвороб їм підходить, то я також не знаю, що робити. Добровольцем я ж не пішов, тому що я сцю. Я в цьому плані сцикло, я це визнаю. Це нормально, я боюсь. А ті хто пішов добровільно, для мене герої, я б так не зміг. Я не знаю, що б я там робив. Забився в кут? Я дійсно сцю, я боюсь. Хтось не боїться, а для когось це взагалі справа життя. Для когось справді його військова справа, все його життя, так само як для мене творчість", - сказав він.

При цьому MELOVIN зазначив, що отримує багато критики за те, що не захищає Україну на фронті, але у нього, як і у багатьох інших українців, є родичі, які служать, і навіть є втрати в його родині.

"Замкнуте коло, тому що смертей не стає менше, ми всі втрачаємо своїх рідних. Я теж отримую цей хейт, чому я не на фронті. І звинувачувати їх не можна, тому що все те, що відбувається, це травмує психіку. Але це не про цивілізоване, це про хвору ментальність. Продовжують всередині травити всіх…", - заявив співак.