З початком повномасштабного російського вторгнення зірка підтримала Україну й засудила дії голови Кремля.

Всесвітньо відома співачка Мадонна на концерті, який відкрив її світове турне The Celebration Tour у Лондоні, висловила свою підтримку Україні. Відповідне відео оприлюднене у Мережі.

Зокрема, виконуючи свій хіт Don't Cry for Me Argentina акторка одягла на себе прапор України, а поруч із нею була танцівниця шоу-балету, на спині якої був напис NO WAR (Ні війні).

Крім того, Мадонна підтримала й українських дизайнерів. Зокрема, в одному з номерів шоу зірка з'явилася перед публікою у чорному капелюсі від бренду Ruslan Baginskiy.

"Дякую, Мадонно! За те, що повірила в мене з самого початку. За вашу неймовірну підтримку. Майже вісім років разом. Наша історія, яка сталася в цю дивовижну ніч. Дякую, що зробили мене частиною вашого свята. Ця підтримка не тільки моя, це підтримка моєї країни. Наша перемога приходить і завдяки культурній єдності, через відсутність страху. Ви завжди були прикладом цього. Твоя присутність в моєму житті - найбільша честь. Все ще не можу в це повірити", - звернувся до співачки Багінський.