Перед тим, як потрапити до лікарні, співачка проводила виснажливі 12-годинні репетиції, перед своїм світовим туром Celebration World Tour.

Королева поп-музики Мадонна після того, як потрапила до реанімації з бактеріальною інфекцією, склала заповіт. Про це повідомляє The Sun.

Так, зірка заборонила "музичним босам" влаштовувати після її смерті концертні тури з її голограмою.

"За винятком Abba Voyage, використання голограм для оживлення виконавців було, м’яко кажучи, сумнівними. Голограмний тур Вітні Г'юстон був розгромлений критиками, і Мадонна відмовляється дозволяти жадібним до грошей босам робити те саме з нею. Вона витратила все своє життя на те, щоб вирішувати питання та підтримувати культурну значущість - і немає жодного шансу, що вона дозволить заплямувати всю свою важку працю", - розповів інсайдер.

Крім того Мадонна хоче уникнути суперечок та сварок за майно між своїми шістьома дітьми. Тому вирішила розділити права на свої треки порівну.

Зазначимо, що роялті від використання треків Мадонни можуть забезпечити тисячі доларів доходу спадкоємцям знаменитості.

Вона також планує віддати частину прав своєму багаторічному менеджеру Гаю Осірі на знак подяки за те, що він був поруч з нею і в добрі, і в погані часи.