Менеджер зірки сказав, що стан здоров'я виконавиці покращується, але вона все ще перебуває під наглядом лікарів.

Всесвітньо відома співачка Мадонна відклала своє світове турне після того, як потрапила до відділення інтенсивної терапії з серйозною бактеріальною інфекцією. Про це заявив менеджер артистки Гай Осірі у коментарі ВВС.

За його словами, зірці стало погано ще 24 червня, її знайшли непритомною та екстрено госпіталізували до лікарні, зараз вона перебуває під наглядом лікарів.

"У суботу, 24 червня, у Мадонни розвинулася серйозна бактеріальна інфекція, через яку вона провела кілька днів у відділенні інтенсивної терапії. Стан її здоров'я покращується, проте вона, як і раніше, перебуває під наглядом лікарів. На цей час ми змушені призупинити всі заходи, в яких бере участь Мадонна, в тому числі й тур", - додав він.

При цьому менеджер пообіцяв тримати шанувальників в курсі подій та назвати нові дати відкладеного туру і перенесених концертів. 

"Ми поділимося з вами більш детальною інформацією, як тільки вона з'явиться, включаючи нову дату початку туру і перенесені концерти", - заспокоїв фанатів співачки Гай Осірі.

Плани щодо проведення світового туру, співачка оголосила на початку року. Свої концерти вона вирішила присвятити 40-річчю випуску свого проривного синглу Holiday. Почати тур Мадонна планувала у канадському Ванкувері.