Минулого тижня 65-річна поп-зірка виступала в Торонто під час одного з концертів свого туру "Celebration Tour", але на мить забула, де вона перебуває.

Всесвітньо відома співачка Мадонна осоромилася перед тисячною аудиторією під час свого туру Celebration Tour. Про це повідомляє видання People.

Зокрема, поп-зірка, виступаючи в Торонто на арені Scotiabank Arena, мабуть, забула, де вона співає. Маючи щільний графік, артистка привітала місцеву публіку словами "Привіт, Бостон", а потім швидко вибачилася і виправилася. Вона була в Бостоні в TD Garden протягом двох останніх виступів.

"Ви, напевно, сердитеся на мене, тому що я сказала "Привіт, Бостон"? Мені шкода. Це було б так, якби ви, народе, сказали: "Гей, Леді Гага грає сьогодні ввечері!" Мені б це не сподобалося. Я маю на увазі, знаєте, нічого не маю проти Леді Гаги. Я люблю її. Я люблю! Я люблю всіх, хто нижчий за мене", - пожартувала Мадонна.

Зазначається, що семиразова володарка "Греммі" багато років ворогувала з 37-річною співачкою "Poker Face", але в 2019 році вони, схоже, припинили ворожнечу після того, як були сфотографовані разом на вечірці з нагоди вручення "Оскара".