Модель вийшла заміж за Джеральда Марі 1987-го, коли їй було 22 роки. Шлюб тривав по 1993 рік.

Канадська супермодель Лінда Євангеліста зізналася, що за п'ять років шлюбу з головою європейського підрозділу Elite Models Джеральдом Марі неодноразово зазнавала насильства. Про це вона заявила в документальному серіалі Apple TV+ Супермоделі, який розповідає про виворот модельної індустрії, передає The New York Post.

За її словами, колишній коханий знущався з неї дуже продумано. Він спеціально не бив її по обличчю, знаючи, що воно приносить йому великі гроші.

Також вона заявила, що вірить іншим жертвам Джеральда та захоплюється їх мужністю. Адже завдяки їм вона спромоглася відверто розповісти про свій шлюб.

"Завдяки силі всіх цих жінок, які виступили вперед, хай благословить їх усіх Бог, це додало мені сміливості говорити зараз. Під час моїх стосунків з Джеральдом Марі я нічого не знала про ці сексуальні звинувачення проти нього, тому я не могла допомогти цим жінкам. Почувши їх зараз і ґрунтуючись на своєму власному досвіді, я вважаю, що вони говорять правду. Це розбиває мені серце, тому що ці рани, можливо, ніколи не загояться, і я захоплююся їхньою сміливістю і силою після заяви… Я хотіла б, щоб справедливість перемогла. Я хотіла б, щоб такі придурки двічі подумали і злякалися, а жінки знали, що не самотні", - сказала модель.

Крім того, Лінда Євангеліста зазначила, що їй було складно вийти із аб'юзивних відносин, у які вона вступила у 22 роки.

"Складно зробити крок і розірвати стосунки. Я розумію це, оскільки сама жила в таких. Якби я просто сказала, що хочу розлучення, це не спрацювало б", - каже вона.

Знаменитість додала, що колишній чоловік відпустив її тільки тоді, коли зрозумів, що отримає все. "Я була готова віддати будь-що, аби здобути свободу".

Сам Джеральд Марі всі звинувачення спростовує.