Страх перед онкологією вона відчула ще в юному віці. У 19 років лікарі виявили в неї меланому на спині й теж зробили операцію з її видалення.

Американська зірка телебачення Хлої Кардаш’ян на своїй сторінці в Instagram показала, який слід залишився після операції з видалення раку шкіри. Про це повідомляє Mirror.

Зокрема, мама двох дітей поділилася фотографіями величезного поглиблення, яке залишилося на її щоці після операції з видалення меланоми в жовтні 2022 року.

За її словами, хірурги зробили все якісно і тепер вона здорова, додавши, що майже рік чекає, щоби щось зробити з позначкою. І тепер, отримавши дозвіл від лікаря, Хлої зробить косметичні ін'єкції, щоб збільшити об'єм цієї ділянки.

"Для тих, хто не знає, у мене на обличчі був страх перед раком шкіри. Нам довелося видалити пухлину на моїй щоці, у мене залишилася вм'ятина. Я безумовно не скаржуся, тому що в будь-який момент я воліла б мати вм'ятину, ніж меланому", - написала вона.

Однак, представниця сімейства Кардаш’ян зазначила, що філер не зберігатиметься вічно і що наповнення щік тепер "завжди буде чимось", що їй доведеться робити, щоб підтримувати гарний вигляд.

Також вона закликала своїх шанувальників регулярно перевірятися на рак шкіри.

"Мабуть, я схильна до меланоми. Навіть ті, хто ні, мають постійно перевіряти. Я наношу сонцезахисний крем кожен божий день, ніхто не звільнений від цих речей. Будь ласка, поставтеся до цього серйозно і регулярно проводьте самообстеження, а також щорічні огляди", - підсумувала зірка.

 

instagram.com/khloekardashian