Інсайдери відзначили, що знаменитості шалено закохані, тому їм захотілося ще раз влаштувати свято свого кохання.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек хочуть поновити свої обітниці, влаштувавши святкування у своєму новому особняку вартістю 60 мільйонів доларів. Про це повідомляє Daily Mail.

За словами джерела близького до пари, знаменитості, які влаштували весілля в Лас-Вегасі в липні минулого року, а потім провели інтимну весільну церемонію в будинку актора в Джорджії, ще більше люблять один одного, тому хочуть відновити свої клятви, та показати, що вони не приймають цей другий шанс як належне.

Так, подружжя планує провести пишну церемонію наприкінці липня чи на початку серпня.

"Джен і Бен закохані так сильно, як ніколи, і цей останній рік шлюбу був, одним словом, захоплюючим. Всі їхні діти почуваються чудово, сім'ї всі синхронізовані. І щоб відсвяткувати все це, оскільки вони наближаються до своєї першої річниці весілля, вони обоє хочуть поновити свої клятви і показати, наскільки вони люблять один одного. Вони не приймають цього другого шансу як належне. Вони обидва перебувають у такому прекрасному романтичному та емоційному стані один з одним, що це поширюється на їхнє професійне життя, оскільки обидва думають, що роблять одну з кращих робіт, які вони коли-небудь робили. Це тому, що вони повністю підтримують один одного в усьому, що роблять, що створює для них такий обмежений стрес", - сказав інсайдер.