Зірка отримала нагороди Brit Awards та Grammy. Вона також створила саундтрек до Барбі та знялася у фільмі Арґайл.

Британська співачка Дуа Ліпа потрапила на обкладинку журналу TIME як одна зі 100 найвпливовіших людей світу.

Зазначається, що такий вибір підкреслює стрімкий злет співачки та її значний вплив на сучасну культуру.

Зокрема, суперзірка має п'ять пісень у топ-10 чарту Billboard Hot 100 та є лауреатом престижних премій Grammy і Brit Awards.

Крім того, зірка записала трек до найуспішнішого фільму минулого року Барбі. На початку цього року Ліпа з'явилася у шпигунському трилері Арґайл, де зіграла лиходійку на ім'я Лаґранж.

Зараз Дуа Ліпа зосереджена на прем'єрі свого нового альбому Radical Optimism, який складатиметься з 11 пісень. Співачка вважає свою останню роботу більш зрілою, ніж перший альбом.

"Я просто інша людина, тому, звісно, і альбом відрізнятиметься. Тепер у мене інші думки, бажання, потреби й перспективи…Я відчуваю себе найбільш впевнено в нинішній момент життя", - підкреслила зірка.

Як повідомляє TIME, Дуа Ліпа народилася 1995 року в Лондоні. Її сім’я покинула Приштину на початку 90-х, а потім, коли співачці було 11, знову переїхала в Косово.

Свій шлях виконавиця розпочала з театральної школи, каверів на YouTube і SoundCloud, концертів у ресторанах і нічних клубах, а ще - контракту з модельним агентством. 2013 року Дуа Ліпа знялася в рекламі шоу X Factor, виконавши пісню Sister Sledge Lost In Music. Відтоді вона уклала угоду з TaP Music, а пізніше - з Warner Bros. 2015 року вийшов дебютний сингл співачки New Love - після нього Дуа Ліпа випустила два альбоми.

 time.com

Читайте також:
Дуа Ліпа з вогняним волоссям знялася для Versace
Дуа Ліпа з вогняним волоссям знялася для Versace
Дуа Ліпа постала в пікантних вбраннях Дуа Ліпа постала в пікантних вбраннях
Дуа Ліпа постала в пікантних вбраннях
Дуа Ліпа в лаковому боді знялася для Puma
Дуа Ліпа в лаковому боді знялася для Puma