Під час нічної ракетної атаки ворога в Дніпровському районі столиці пошкоджений багатоквартирний житловий будинок. Також горіли приватні будинки у двох районах.

Внаслідок ракетного удару по Києву у ніч проти середи, 13 грудня, постраждали 34 людини, їхня кількість продовжує зростати. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Так, о 4.26 він повідомив про 23 постраждалих, а за 10 хвилин хвилин їхня кількість зросла до 25.

"За інформацією медиків, уже 25 постраждалих у Дніпровському районі столиці. 13 госпіталізовані до лікарень. 12 отримали допомогу на місці", - зазначив мер столиці.

Станом на 4.54 постраждалих вже було 34.

За його даними, внаслідок нічної ракетної атаки ворога в Дніпровському районі столиці пошкоджений багатоквартирний житловий будинок. Із нього рятувальники евакуювали 15 мешканців, зокрема, четверо дітей та двох неходячих.

Також палали автівки в дворі цього будинку. 

Горів і приватний будинок у Дніпровському районі та уламок ракети, який впав на відкритій території в Деснянському районі.

Сталася пожежа також і в приватному будинку в Дарницькому  районі столиці.

Крім того, постраждало приміщення дитячої лікарні в Дніпровському районі. Там вибило шибки та пошкодило центральний вхід закладу.

Виконувач обов'язків голови Дарницької районної адміністрації в Києві Микола Калашник опублікував фото робота рятувальників на місці обстрілів.