7 вересня 2022 року відбудеться осіння презентація Apple.

Традиційно саме восени корпорація представляє свої технологічні новинки і нові версії старих гаджетів. Найочікуванішим продуктом на презентації швидше за все буде новий iPhone 14 з новаторським для компанії дизайном.

Коли розпочнеться презентація Apple 2022 і де її дивитися

Зазвичай Apple предствляють свої продукти на третьому тижні вересня, але в 2022 році новинки представлять раніше. Крім того, цієї осені планується ще одна презентація в жовтні, де, швидше за все, покажуть нові комп'ютери MacBook.

Перша презентація Apple почнеться 7 вересня о 20: 00 за Києвом. Дивитися презентацію Apple онлайн можна буде на декількох офіційних ресурсах:

На YouTube-каналі компанії вже з'явилося посилання на трансляцію зі зворотним відліком до дати. Натисніть кнопку "надіслати сповіщення", щоб вам прийшло нагадування про початок презентації.

Що покажуть на осінній презентації Apple

Компанія заздалегідь не розкриває вміст презентації, але завдяки зливам інформації в інтернеті вже заздалегідь приблизно відомо, які новинки представлять на презентації.

Головною новинкою від Apple, швидше за все, стане iPhone 14. Вже відомо, що смартфон отримає новий, більш витончений дизайн, а фронтальна камера замість "чубчика" буде розміщена посередині екрану у формі овалу. Також телефон можливо отримає новий чіп і кращі матриці. Раніше ми показували, як може виглядати Айфон 14.

Також на презентації, за чутками, покажуть новий розумний годинник Apple Watch 8, навушники AirPods Pro 2 на базі нового чіпа, а також нові операційні системи для продуктів Apple.