На території заправки між двома компаніями осіб виник конфлікт, під час якого було здійснено кілька пострілів із травматичного пістолета.

В Івано-Франківській області житель Коломиї під час конфлікту на АЗС поранив із травматичного пістолета двох осіб. Його вдалося затримати, повідомляє регіональне управління Нацполіції у вівторок, 4 травня.

Повідомлення про стрілянину на автозаправці в селі Черемхів Коломийського району надійшло в поліцію напередодні близько 4:00 ночі.

Правоохоронці на місці події встановили, що на території заправки між двома компаніями осіб виник конфлікт, під час якого зловмисник здійснив кілька пострілів із травматичного пістолета в бік опонентів.

У результаті стрілянини 32-річний та 38-річний місцеві жителі отримали поранення, їх госпіталізували, а правопорушник з місця події поїхав на машині.

Незабаром правоохоронці розшукали й затримали нападника, який переховувався вдома. Ним виявився 33-річний житель Коломиї. Чоловіка затримали. У нього вилучили зброю, яку направили на експертизу.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство (ч.4 ст.296 КК України).