Міський голова Кривого Рогу Костянтин Павлов, якого в неділю знайшли застреленим у власному будинку, міг скоїти самогубство через схеми з документами на тендери, які нібито проводилися за його спиною.

Про це пише "Обозреватель" із посиланням на власні джерела в поліції. Як повідомляється, всі тендери в Кривому Розі нібито контролювали екс-мер Юрій Вілкул з сином Олександром. Джерела видання розповідають, що Павлов хотів подати у відставку, але йому не давали цього зробити.

Після смерті чиновника правоохоронці збиралися провести обшуки в міськраді, але, за даними ЗМІ, їх туди не пустили без ухвали суду. Коли їм вдалося потрапити всередину, там зникли телефон, комп'ютер, цифрова техніка та інші носії інформації.

"На момент огляду кабінету було вилучено документацію, системний блок без монітора, два мобільних кнопкових телефони", - пише видання. І додає, що таким чином, ймовірно, "заміталися сліди", пов'язані як з тендерною документацією, так і з особистим спілкуванням Павлова з людьми Вілкула.