Одна людина загинула, також одну поранено. Ще сьогодні був вибух поряд з одним з розташувань окупантів.

В окупованому Мелітополі у ніч проти п'ятниці, 23 вересня, прогримів вибух. Одна людина загинула, також одна зазнала поранень. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону.
 
"Також сьогодні прогримів вибух поряд з одним з розташувань окупантів. Зараз уточнюються їхні втрати протягом цього часу", – зазначив він.
 
За словами Федорова, населення міста тотально чинить опір проведенню так званого "референдуму" росіян.
 
Він розповів, що у четвер увечері у місто на автобусах привезли "масовку із Криму" для зйомки пропагандистських сюжетів про нібито підтримку "референдуму" населенням Мелітополя.
 
Федоров також зазначив, що кілька днів тому пропагандисти випустили сюжет з нібито опитуванням мешканців Мелітополя про підтримку Росії, але люди, які брали у ньому участь, говорили з нехарактерним для місцевих людей акцентом.
 
Мер знову закликав усіх чоловіків виїхати з окупованої території Запорізької області.
 
"Учора вранці через Василівку у Запоріжжі не випускали чоловіків у віці з 18 до 35 років. Це є підтвердженим фактом. Але є також підтвердження, що вчора на вечір ще могли люди виїхати у наш тимчасово окупований Крим. Тому ми всіх сьогодні закликаємо чоловіків виїжджати у Крим, потім у ЄС чи Грузію, а потім повертатися в Україну. Тому що абсолютно точно – усіх забиратимуть з вулиці, будуть мобілізовувати, як це роблять на території окупованого Донбасу", – розповів він.

Нагадаємо, в окупованому Мелітополі вранці 23 вересня прогримів гучний вибух. Це сталося у перший день так званого "референдуму" про приєднання до Росії.