Загибла дівчинка часто грала з сусідським хлопчиком, якого підозрюють в її вбивстві.

Сусіди убитої в селищі Старий Салтів Харківської області 6-річної Мирослави Третяк повідомили, що 13-річний підозрюваний жив з нею в одному будинку. Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Україна 24».

"Добра сім'я. Благополучна. Нічого такого сказати не можу. Дівчинка завжди вдома була. І вони ж часто грали з цим хлопчиком, ну у дворі. Так що нічого не можу сказати », - повідомила одна з сусідок.

 

Убийство девочки под Харьковом: соседи рассказали подробности о 13-летнем подозреваемом - 1 - изображение

 

Будинок, в якому жила з батьками убита Мирослава і 13-річний підозрюваний
У той же час місцеві жителі розповіли, що хлопчик жив разом з мамою, яка «могла випити зайвого» і часто конфліктувала з сусідами.

«Все творив, а мама його захищала, тому що синочок. Котов бере і може за ноги і об стінку, в туалет залишати », - повідомила сусідка загиблої дівчинки.

Ще одна сусідка розповіла, що хлопчик відрізнявся агресивною поведінкою.

«Він і каміння кидав, він і агресивним був, взагалі якимось був ... Я взагалі не розумію, що з ним стало. Виховання від бабусі. Вона всіх ненавиділа і любила тільки одного сина », - повідомила мешканка селища.

Відзначається, що затриманий 13-річний підліток зараз знаходиться в райвідділі. Туди ж забрали і його мати, щоб запобігти самосуд, який можуть влаштувати місцеві жителі.