Підозрюваного у вбивстві 7-річної Марії Борисової з Херсонщини взяли під варту. Це 52-річний чоловік. Про це повідомила начальник департаменту з Офісу Генпрокурора Юлія Усенко у Facebook, передає УНН.

"Сьогодні взяли під варту 52-річного підозрюваного у вбивстві 7-річної дівчинки у Херсонській області", - повідомила Усенко.

Усенко нагадала, що дитину шукали чотири доби. "Весь цей час після вчинення жахливого вбивства чоловік ховав тіло, а потім відніс до місця, де вже проходили пошуки", - вказала чиновниця.

Вона відзначила, що завдяки злагодженим діям поліції та ювенальних прокурорів Херсонщини "підозрюваного встановлено по "гарячих слідах" - через дві доби після виявлення тіла дитини".

11 березня у недобудованій нежитловій споруді на Херсонщині знайшли труп безвісти зниклої 7-річної дівчинки, пошуки якої тривали 4 доби.

Поліцейські встановили, що смерть дитини була насильницькою. Попередньою причиною смерті дівчинки є механічна асфіксія, тобто удушення.

Кримінальне провадження відкрито за п. 2 ч. 2 ст.115 Кримінального кодексу України, а саме - умисне вбивство малолітньої дитини.