У Любомлі (Волинська область) обвалилися бетонні плити закинутої будівлі, внаслідок чого загинув 9-річний хлопчик. Про це інформує УНН з посиланням на головне управління ДСНС України у Волинській області.

Як зазначається, 28 жовтня в місті Любомлі обвалилися бетонні плити закинутої будівлі. З'ясувалося, що у момент обвалу в будівлі гралися діти.

Рятувальники, які прибули на місце події, знайшли під завалами тіло дитини. Як стало відомо, загиблий хлопчик 2013 р.н. мешкав у Любомлі.

Обставини трагедії з'ясовують правоохоронці. На місці події працювали 10 рятувальників.

"Шановні дорослі! В умовах війни, коли ми всі почуваємося недобре, наше суспільство вкрай стурбоване станом загибелі дітей. Нещасні випадки трапляються саме тоді, коли діти залишаються без нагляду дорослих, коли небезпека чатує на кожному кроці: вдома – коли працюють електропобутові прилади та є вільний доступ до сірників і запальничок, вибухонебезпечних предметів, хімічних речовин, на вулиці – в умовах стрімкого потоку транспорту, у лісі, горах, біля водойм. Діти стають заручниками обставин, а їхнє легковажне ставлення до власної безпеки, чи вогню, водойм, невідомих предметів, закинутих будівель і криниць, часто є першопричинами сумних і трагічних наслідків. Бережіть дітей!", - пише ДСНС.

.