Водій луцької маршрутки, який в'їхав із пасажирами в салоні в житловий будинок, працював перший день.

У Луцьку, на вулиці Дубнівській, маршрутний автобус №1 в'їхав у житловий багатоквартирний будинок. Аварія сталася орієнтовно о 12 годині дня 12 листопада. Водія транспортного засобу госпіталізували. Про це у п'ятницю, 12 листопада, повідомляє Громадське.

"Він сьогодні перший день, як сів на цей маршрут. Я вранці йому все показав, розповів про маршрут. Автобус нещодавно був на техогляді. Це людський фактор, просто людині стало погано", - розповів водій-парник.

У поліції не виключають, що саме погане самопочуття водія стало причиною аварії, розповіла Громадському прес-секретарю патрульної поліції області Валентина Мельник. За її словами, ніхто з пасажирів маршрутки за допомогою до медиків не звертався.

Водія госпіталізовано до Луцької міської клінічної лікарні. Лікарі оцінюють його стан як стабільний.

Під час удару в маршрутці розбилися дзеркала і тріснуло лобове скло.

Одна із мешканок будинку розповіла журналістам, що на момент аварії була у квартирі, на вулицю вийшла, бо почула звук удару.

 

На місці аварії працювала слідчо-оперативна група. За словами старшого слідчого Луцького районного управління поліції Сергія Куця, правоохоронці збирають усі необхідні матеріали щодо аварії.