Чоловік з пістолетом кілька разів намагався викрасти автомобілі з парковки. Охоронці хотіли затримати зловмисника, але йому вдалося втекти.

У Києві в середу ввечері, 3 березня, озброєний чоловік зробив кілька спроб поспіль викрасти автомобіль. Про це повідомляє Київ Оперативний.

Повідомляється, що на майданчику для паркування за адресою Конєва, 6, приблизно о 22:00 охоронець почав обхід території. Через кілька хвилин він почув, що в якомусь авто спрацювала сигналізація. Охоронець побачив, що хтось перебуває в автомобілі Honda.

Коли він підійшов ближче, викрадач сховався всередині, опустивши спинку сидіння. Охоронець відчинив дверцята і наказав вийти, але зловмисник став погрожувати йому пістолетом. Охоронець відійшов, і викрадач вискочив з авто.

Тікаючи, автовикрадач сів на заднє сидіння автомобіля Mercedes, але водій викинув його з машини. Охоронці парковки і готелю намагалися затримати злодія, але у них це не вийшло.

Викрадач вибіг на дорогу і, погрожуючи зброєю, зупинив автомобіль Honda, викинув власника і поїхав на цій машині. Проїхавши близько 4 км, він залишив машину і втік. Зараз його розшукують правоохоронці.

Раніше повідомлялося,