Під час зйомок сюжету про неблагополучну сім'ю стався напад нетверезого чоловіка на журналістів.

У Харкові у вівторок, 18 січня, під час зйомок сюжету про неблагополучну сім'ю на журналістів напав нетверезий чоловік. Про це повідомив голова НСЖУ Сергій Томіленко.

На знімальні групи каналів СТБ та 1+1 напав співмешканець жінки, яка кілька днів не пускала у квартиру свою 11-річну доньку.

На кадрах запису журналістки СТБ Марії Малевської видно, як чоловік на ім'я Аркадій спілкується з журналістами. Далі він підходить до знімальної групи. Він грубо штовхає журналістів та намагається розбити камери.

"Це Алкадій. Він співмешканець жінки, яка кілька днів не пускала власну 11-річну доньку додому. Сусіди, соцслужби та правоохоронці кажуть, що мати зловживає, і не лише алкоголем, а останнім часом - і наркотиками. Дівчинку забрали до лікарні, за 5 днів мати до неї так і не приїхала, на призначений час до соцслужби сьогодні вранці не з'явилася. Алкадій відсутності дитини, здається, не помітив. Бо Алкадій - людина-мем", - написала Марія Малевська.

Після конфлікту чоловік повернувся до будинку та вліз у вікно квартири.

Журналісти не мають наміру писати заяву в поліцію. "Адже там настільки асоціальний тип, що це не має сенсу", - пояснила Марія Малевська у коментарі Національній спілці журналістів.

Увага, на відео нема ненормативна лексика!

Раніше по