Попередньо озвучувалася версія, що хлопчика покусали собаки. Однак бабуся стверджувала, що він впав з купи цегли і травмувався.

У Черкасах 7-річний хлопчик, який перебував у комі, помер вчора, 5 вересня. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на директора Черкаської дитячої обласної лікарні Миколу Кондрацького.

Зазначається, що дитина була доставлена ​​в реанімаційне відділення Черкаської обласної лікарні 24 серпня.

За словами медичного директора Черкаської обласної дитячої лікарні Наталії Волчкової, у неї були численні садна на тілі різного ступеня загоєння, гематома лобової частини голови, рвана рана нижньої губи і вух, дефекти тканин на лівому стегні. Також медики виявили пролежні на тілі дитини.

Попередньо озвучувалася версія, що хлопчика покусали собаки. Однак бабуся стверджувала, що він впав з купи цегли і травмувався. Батьки дитини під час трагедії перебували в Києві.

Поліція відкрила у справі два кримінальні провадження. 31 серпня Сосновський суд Черкас ухвалив взяти під варту на два місяці бабусю хлопчика, а 4 вересня - її чоловіка. Обом повідомили про підозру за фактом залишення малолітньої дитини в небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 135 Кримінального кодексу України)