За побиття і приниження вчителька отримала штраф.

Балаклійський районний суд Харківської області виніс вердикт у справі про насильство над місцевою мешканкою. Про це повідомляється на сайті Єдиного реєстру судових рішень.

За даними слідства, інцидент стався 11 березня 2020 року. Жінка дізналася, що чоловік зраджує їй і вирішила помститися. Її знайома почала листування від імені чоловіка і запросила суперницю в гості. Там подруги побили жертву, а також частково обстригли її. Потім вони зателефонували чоловікові потерпілої і попросили її забрати.

В ході розгляду вчителька Балаклійської школи №1 не визнала своєї провини. Вона заявила, що під час того, що сталося перебувала в лікарні, а про розслідування дізналася тільки після обшуків в квартирі її дочки.

Друга фігурантка заявила, що це вона вела переписку, але під час сварки не чіпала гостю. Потерпіла розповіла, що піддалася знущанням з боку обох жінок, а після того, що сталося - потрапила в лікарню.

Суд оштрафував обмануту дружину на 850 гривень і зобов'язав виплатити побитої жінки компенсацію моральної шкоди в розмірі 10 тис. Грн.