Скандальному блогеру Vitos Dnepr, який плюнув у поліцейського, а потім був затриманий за кермом у нетверезому стані, повідомили про підозру.

Про це повідомив перший заступник голови Департаменту патрульної поліції НПУ Олексій Білошицький, пише УНН.

Білошицький підтвердив, що сьогодні у Дніпрі був затриманий скагдальний блогер, який плював на патрульного у Харкові. За його словами, чоловік "вже не має бажання плюватися та поводитися зухвало".

"Окрім карми, існує і буква закону, за якою цей громадянин буде нести відповідальність. А саме, за ч. 1 ст. 345 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Наразі йому вручена підозра", - написав Білошицький.

 

Затримали блогера у Дніпрі. Його автомобіль привернув увагу поліції, коли порушив правила дорожнього руху. Відомо, що блогер хотів сховатися від поліції, але автомобіль все ж зупинили.

Виявилося, що блогер перебував за кермом у стані сильного сп'яніння.

Раніше блогер Vitos Dnepr опублікував відео на якому видно, що він з самого початку поводиться зухвало, світить ліхтарем в обличчя патрульного, який зупинив його машину, блогер і його товариші говорять на підвищених тонах, грубо і агресивно. А потім Vitos Dnepr взагалі плює в обличчя поліцейського.

У січні цього року блогера Vitos Dnepr затримували через водіння авто в стані наркотичного сп'яніння. Він намагався втекти від поліцейських, проте порушника затримали і доставили у відділення поліції для подальшого з'ясування обставин. Також він відмовився від проходження освідування, враховуючи стан сп'яніння.