Після злочину вбивця зробив усе, щоб його було важче впізнати, зокрема прямо на місці вбивства змінив свій зовнішній вигляд.

Правоохоронці розшукують громадянина Туреччини, якого підозрюють у вбивстві жінки в місті Рівне. Про це повідомила Нацполіція.

Вказано, що 2 листопада близько 10:20 закривавлене тіло 38-річної рівнянки Оксани в орендованій квартирі виявила власниця житла.

Слідчі встановили, що жінка подобово орендувала квартиру на вулиці Волинської Дивізії для знайомого іноземця на ім'я Каратас Екрем, якому приходила допомогти по господарству, але з 1 листопада не відповідала на дзвінки орендодавиці. Коли жінка навідалася в дім, на підлозі на кухні побачила бездиханне тіло жінки.

"Співробітники карного розшуку обласного управління поліції та Рівненського РУП проводять розшукові заходи для встановлення місця перебування 48-річного громадянина Турецької Республіки – Karatas Ekrem (Каратас Екрем)", – ідеться в повідомленні.

Журналісти ТСН з'ясували деякі подробиці злочину. Зокрема, за словами сусідів, чоловік ще з літа упадав коло Оксани, чекав її під під'їздом для побачень. Але залицявся він не лише до неї. Іноземець знайомився з українськими жінками заради грошей - і саме гроші, як вважають у поліції, могли стати причиною вбивства.

"У жінки виявили травму голови. Мабуть, били якимось тупим, а можливо, і не зовсім тупим предметом. Розсічення на голові численні", – повідомив заступник керівника Поліції Рівненщини Сергій Крошко.

Після злочину вбивця зробив усе, щоб його було важче впізнати, зокрема прямо на місці вбивства змінив свій зовнішній вигляд.

"Перед тим як він залишав місце злочину, то змінив зовнішність - постригся, поголився та вийшов уже зовсім інший", - розповів Крошко.

Потім чоловік викинув імовірну зброю злочину і пішов на автовокзал, де сів на маршрутку в бік Києва.

У рівнянки залишилася 10-річна донька. Саме вона першою забила на сполох, коли мама зникла.

Каратас Екрем перебуває в Україні з 2018 року і досі уваги поліції до себе не привертав. Утім, правоохоронці кажуть, що докази свідчать саме про його винуватість. Якщо його провину доведуть, в Україні іноземцю загрожує до 15 років ув'язнення. Поліція вже перекрила йому виїзд за кордон.