Під Києвом на будівництві з висоти другого поверху впав 10-річний хлопчик, його госпіталізували. На його батьків склали адмінпротокол, пише УНН з посиланням на інформацію поліції Київської області.

"3 січня близько 16:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що в селищі Святопетрівське на території одного із недобудованих житлових комплексів з другого поверху будинку випав 10-річний хлопчик", - йдеться у повідомленні.

На місці поліцейські встановили, що напередодні компанія із п'яти неповнолітніх дітей вирішили прогулятися на території будівельного майданчика у приміщенні недобудованого будинку.

"10-річний хлопець, перебуваючи на другому поверсі, через вентеляційний отвір впав на бетонну поверхню першого поверху. Дитину у свідомості негайно госпіталізували до НДСЛ "Охматдит" міста Києва. На щастя, неповнолітній хлопець не постраждав, на даний час його життю та здоров'ю нічого не загрожує", - вказали у поліції.

Правоохоронці склали адміністративні матеріали стосовно батьків дитини за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП. Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.