Народний депутат  Олександр Дубінский потрапив у ДТП біля міста Стрий Львівської області. Про це повідомив співрозмовник  LIGA.netв правоохоронних органах.

За інформацією джерела, депутат не перебував в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

За версією одного зі співрозмовників  LIGA.net, Дубінський не впорався з керуванням свого автомобіля і виїхав на зустрічну смугу на трасі Київ-Чоп – нардеп нібито взяв провину за ДТП на себе.

У пресслужбі Національної поліції у Львівській області в коментарі  LIGA.net підтвердили факт ДТП на трасі Київ-Чоп.

"У нас зареєстровано ДТП – воно відбулося сьогодні о 06:30 на автотрасі Київ-Чоп біля Стрия. Сталося зіткнення двох автомобілів Toyota і Jeep. На даний момент правоохоронці встановлюють всі обставини події. Також чекаємо інформації від медиків. Вирішується питання правової кваліфікації", – заявили в пресслужбі.

Крім цього, там також зазначили, що за ДТП відкрито кримінальну справу за статтею 286, частиною 1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

LIGA.net  звернулася за коментарем до Дубінського, однак він не взяв слухавку. Крім цього, о 09:31 нардеп виклав новий пост в Facebook, який не був пов'язаний з ДТП.