Під час сварки неповнолітня завдала матері близько 30 ножових поранень. Тіло на тачці вона відвезла в сусідній двір і скинула у колодязь.

Під Вінницею тіло 35-річної мешканки Козятинської територіальної громади виявили в колодязі водопостачання. На тілі жінки були численні ножові поранення. За підозрою в скоєнні злочину затримали її 16-річну дочку. Про це повідомляє прес-служба поліції регіону.

Зазначається, що в поліцію про зникнення жінки 9 жовтня повідомила її свекруха.

"Після надходження повідомлення поліцейські почали розшукові заходи із залученням кінологічної служби. При обстеженні території села правоохоронці натрапили на сліди крові біля колодязя центрального водопостачання сусіднього недобудованого будинку. Усередині перебувало тіло зниклої жінки. На підставі зібраних доказів під підозру в скоєнні злочину потрапила неповнолітня дочка загиблої" , - розповів начальник карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрій Дамзін.

Дівчину помістили в ізолятор тимчасового тримання.

 

 

З'ясувалося, що дочка і мати посварилися. Дівчина завдала матері близько 30 ножових поранень. Після цього вона на тачці вивезла тіло вбитої на територію нежитлового домогосподарства і кинула його в недіючий колодязь водопостачання.

Дівчина, щоб приховати сліди злочину, прибрала в будинку, сховала свій закривавлений одяг і кухонний ніж, яким вбила матір.

Зловмисниці оголошено про підозру. Їй загрожує до 15 років ув'язнення.

Як повідомлялося ран