У ДТП на Львівщині перекинувся рейсовий автобус "Харків-Слупськ (Польща)".

За інформацією ДСНС, постраждали 14 людей.

Аварія сталася в неділю, 30 січня, о 02:03 поблизу села Хватів Золочівського району на автодорозі М-06 "Київ-Чоп". Автобус з'їхав з дороги та перекинувся.

"Унаслідок з'їзду в кювет з подальшим перекиданням на бік постраждало 14 осіб, яких з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано до лікарні. Від ДСНС залучалося 8 осіб та 2 одиниці техніки", - повідомили рятувальники.

У Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА уточнили, що водій - житель села Привільне Дубенського району Рівненської області 1988 року народження - дорогою в напрямку Львова не впорався із керуванням. В автобусі перебували 40 людей.

Погода у Львові та області

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по території Львівської області та по місту Львову впродовж доби 30 січня очікуються хуртовини та значні опади - сніг, мокрий сніг, подекуди з дощем, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Пориви західного вітру 19-24 м/с, місцями 25-27 м/с. У ДСНС попереджають про I рівень небезпечності, жовтий.

"Намагайтеся не ходити під розлогими деревами, а також тримайтеся якомога далі від рекламних щитів, ліній електропередач та дахів будинків. За поганих погодних умов, зокрема, ожеледиці водіям транспортних засобів слід бути вкрай уважними. Дотримуйтеся швидкісного режиму, дистанції та відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть призвести до створення аварійних ситуацій. Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку "101", - радять рятувальники.