Медики близько години реанімували обох потонулих, але безрезультатно - смерть констатували на місці.

В одному з туристично-готельних комплексів в Чернігівській області в озері, в якому спостерігали розряди струму, потонули двоє людей. Про це в неділю, 15 серпня, повідомило Суспільне.

За словами свідка трагедії, загибель обох чоловіків не була схожа на утоплення. Вони пішли на дно миттєво.

"Я перебував за сім-вісім метрів і бачив все. Ми з колегою плавали на сапах. І звернув увагу, що уздовж берега плавав мій колега Владислав, і раптом він видав характерний крик, ніби конвульсивний, і рухи його тіла були схожі, як ударило струмом, але я цього спочатку не зрозумів. І він пішов на дно, його вже не було видно з води. Жодної боротьби, спроб виплисти у нього не було", - розповів очевидець.

Коли другий чоловік кинувся на допомогу першому, з ним сталося те ж саме.

"Колега Євген кинувся до нього. Ступивши в це, умовно кажучи, коло, де був вражений Владислав, він з такими ж симптомами пішов на дно. Також був крик, і він пішов на дно відразу ж. Жодних спроб виплисти чи інших рухів. Він впав. Я проплив (на сапі, - ред.) в їхню сторону, зрозумів, що це - струм, розвернувся і крикнув колегам, щоб ті виходили з води", - уточнив відпочивальник.

Далі, продовжив він, до місця трагедії прийшов співробітник комплексу і почав веслом діставати тіла. "Він говорив, що б'є струмом. І не дозволяв підходити до води", - зазначив чоловік.

Як зазначено, медики близько години реанімували обох потонулих, але безрезультатно - смерть констатували на місці.

Відкрито кримінальну справу за статтею про вбивство з необережності (ст. 199 КК). Керівництво комплексу коментувати подію відмовилося.