Військовий експерт Олег Жданов прокоментував ще один спосіб знищення Кримського мосту.

Свою думку з цього приводу він висловив на YouТube, реагуючи на запропонований користувачем спосіб знищення мосту.

Спосіб полягав у тому, щоб звичайне судно при проходженні під мостом на ходу відхилилося і обрушило проліт моста.

"Для такої операції повинен бути мотивований, як мінімум, капітан судна, старший помічник, старший механік. Знаю кілька хороших капітанів особисто, впевнений, що є багато охочих стати одним з героїв цієї війни і хоча б зробити таку спробу", – зазначив користувач.

"Я за те, щоб міст був зруйнований. І я думаю, що його треба буде зруйнувати, тому що без руйнування Керченського мосту... можна його просто вивести з ладу, як мостовий проліт. Треба припинити постачання техніки і озброєнь через цю артерію. Нам буде вкрай важко звільнити наші території, особливо півострів Крим", – відповів Жданов.

Нагадаємо, військовий експерт, полковник Збройних чил України в запасі та військовий льотчик-інструктор Роман Світан заявив, що ЗСУ можуть вже в 2022 році зайти в тимчасово окупований Крим.

Довідка. Як відомо, 18 березня 2014 року Путін оголосив про приєднання Криму до РФ нібито в результаті так званого "референдуму про статус Криму" 16 березня 2014 року.

Початок окупації Криму Росією поклали блокада і захоплення стратегічних об'єктів півострова і військових частин ЗСУ підрозділами російської армії в деяких випадках під прикриттям так званих "зелених чоловічків".