Президент створив новий структурний підрозділ в ОП та призначив нового заступника Єрмаку.

Президент Володимир Зеленський призначив заступником глави Офісу президента Андрія Сибігу. Про це повідомляє прес-служба ОП у вівторок, 1 червня.

Сибіга призначений на посаду заступника Андрія Єрмака із питань зовнішньої політики і розвитку стратегічного партнерства.

Також Зеленський створив новий структурний підрозділ в ОП, який буде займатися питанням європейської та євроатлантичної інтеграції. Цю посаду обійматиме заступник голови ОП Ігор Жовква. Зокрема, він координуватиме співпрацю з віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції і Верховною Радою.

Як пояснив Єрмак, Україна зацікавлена ​​в розвитку рівноправного і взаємовигідного співробітництва з усіма партнерами в міжнародних відносинах, тому системність цієї роботи є головною умовою для її успіху.

"Потенціал всіх владних інститутів України повинен бути використаний повністю для того, щоб ми могли забезпечити повноправну інтеграцію нашої держави в структури Євросоюзу і НАТО, як це і визначено президентом Володимиром Зеленським", - зазначив він.