Ще Багато людей отримали поранення та троє людей загинули після потужного вибуху, який стався в п’ятницю вдень на заправці в Кріслоу на півночі Ірландії. Скільки людей залишаються під завалами, невідомо. Про це повідомляє УНН з посиланням на SkyNews.

Вибух стався відразу після 15:00 у п'ятницю на станції технічного обслуговування Applegreen на околиці Кріслоу. Триває пошукова операція за допомогою службових собак.

На фотографіях видно кілька автомобілів, пошкоджених уламками, причому те, що, здається, є житловим будинком за прибудинковою територією, було значною мірою зруйновано.

Університетська лікарня Леттеркенні, куди були переведені поранені повідомила, що велика кількість поранених потребує негайної допомоги, і закликала інших людей не звертатися до відділення невідкладної допомоги без крайньої потреби.

Своєю чергою депутат Пірс Дочерті, в виборчому окрузі якого знаходиться Крісло, повідомив, що під уламками обваленої будівлі були люди, але також не уточнив, скільки їх може бути. Поліція наразі повідомляє про трьох загиблих.

Поки немає припущень щодо того, що могло стати причиною вибуху.