Вбивство змією в інідійця вийшло лише з другого разу. За кілька тижнів до смерті молоду жінку вкусила інша змія, як виявилося, теж підкинута чоловіком.

В Індії суд засудив чоловіка до двох довічних термінів, визнавши його винним у вбивстві дружини, підкинувши до неї в ліжко кобру. Про це повідомляє Straits Times.

Зазначається, що 28-річний Сурадж Кумар був заарештований в 2020 році після смерті його дружини Утри. Поліція розслідувала загибель жінки як вбивство, запідозривши в цьому Сураджа. За версією слідства, чоловік убив її заради приданого - 500 тисяч рупій (175 тисяч гривень) та нового автомобіля.

25-річну домогосподарку виявили мертвою в її ж будинку і країни в травні минулого року. Сім'я жінки відразу запідозрила недобре, оскільки всього за кілька тижнів до трагедії її вкусила гадюка Рассела, але вона від цього оговталася.

Слідчі дійшли висновку, що за обома спробами стоїть Сурадж. Крім вдівця, також був заарештований чоловік, який допоміг йому дістати змій - він виступив головним свідком у цій справі.

13 жовтня суд визнав Сураджа Кумара винним в тому, що він кинув кобру на ліжко, поки його дружина спала. Перед цим він роздратував рептилію, щоб вона напевно вкусила його дружину.