За попередніми даними, стався витік газоповітряної суміші, будівля повністю зруйнована.

У російському Владикавказі вранці в п'ятницю, 12 лютого, стався потужний вибух у супермаркеті. Будівлю повністю зруйновано. Інформації про кількість постраждалих поки немає, повідомляє РИА Новости.

Зазначається, що вибух стався в неробочий час, о 7:24 за місцевим часом.

"Сталося обвалення окремої будівлі, де розташований магазин Магніт. Займання немає. Відомостей про постраждалих немає. Причини з'ясовуються. Поліція і МНС працюють на місці", - повідомили в прес-службі МВС.

Попередня причина події - витік газоповітряної суміші: в підвалі зберігалися кисневі балони. Близько ста осіб розбирають завали, найближчим часом до них приєднаються ще сто рятувальників. СК почав перевірку.

"Інформації про жертви не надходило. Єдина людина, яка там перебувала, - співробітник, у нього там офіс був, ювелір, він всю ніч працював, замовлення у нього якесь термінове було. Під ранок, каже, я заснув, від вибуху прокинувся, вийшов сам. Більше даних про постраждалих не надходило, - розповів заступник голови уряду республіки Ірбек Томаєв.

На кадрах з місця події видно, що будівля майже повністю зруйнована. У ній були кілька супермаркетів, магазин меблів, кабінет стоматолога. Різні ЗМІ наводять різну інформацію про те, скільки поверхів вона мала до вибуху: від одного до трьох.