На парковці в місті Арль невідомі підпалили машини - поліція підозрює, що це реакція на затримання наркоторговця.

У місті Арль на півдні Франції в ніч на 26 вересня пожежа на парковці знищила 24 автомобілі. Про це повідомляє Le Figaro в понеділок, 27 вересня.

Як з'ясували в поліції, автомобілі підпалили навмисне близько 23:30 в ніч на неділю. Частина з них згоріли, ще частина серйозно пошкоджені.

Правоохоронці пов'язують інцидент з тим, що в той же вечір поліція здійснила рейд щодо запобігання торгівлі наркотиками, під час якого затримали одну людину. Поліція пояснила, як підказує попередній досвід, масовий підпал могли здійснити інші молоді люди з цієї компанії, щоб помститися.

"Вони діяли дуже швидко і були на двоколісному транспорті для більшої мобільності", - заявив представник комісаріату поліції Паскаль Трузі, додавши, що на відео із камер спостереження потрапили троє ймовірних паліїв, і їх сподіваються незабаром ідентифікувати.

Нагадаємо, що раніше в Греції було затримано понад 100 осіб за підпали лісів. У містечку Кріонері пожежник-доброволець підпалював траву, щоб самому ж загасити займання. У підсумку він влаштував чотири пожежі.