ональд Трамп виступить з першим публічним виступом після закінчення терміну його повноважень на посаді президента.

Колишній президент США Дональд Трамп має намір оголосити про те, що він всупереч твердженням ЗМІ не розглядає можливість створення в країні нової партії, повідомив у неділю, 28 лютого, телеканал Fox News.

Даний публічний виступ стане першим для Трампа після закінчення терміну його повноважень на посаді президента. Очікується, що він закличе республіканців до єдності і представить пропозиції щодо того, як партії слід готуватися до майбутніх в 2022 році проміжних виборів у країні.

Трамп виступить пізніше в цей же день на конференції консервативних кіл США в Орландо (штат Флорида). Журналісти телеканалу ознайомилися з витягами з тексту його промови.

"Ми не створюємо нових партій і не будемо розділяти нашу міць і силу. Замість цього ми будемо єдині і сильні як ніколи раніше", - скаже, за відомостями Fox News, Трамп.

Газета The Wall Street Journal і низка інших ЗМІ стверджували, що Трамп перед відходом з посади президента США в січні цього року обговорював зі своїми однодумцями можливість створення "нової політичної партії".

За даними The Hill, Трамп у своєму виступі розкритикує президента Джо Байдена, а також заявить про намір і далі працювати разом з Республіканською партією.