Парфьонов записав відповідь Кисельову.


Російський журналіст Леонід Парфьонов відповів українському колезі Євгену Кисельову на критику після інтерв'ю, в якому прозвучало запитання: «Чий Крим?»

«Є головне питання, раз десять мені його в Києві задавали:« Чий Крим ?! » Це корінне питання. Це така перевірка на вошивість. Головне питання, і давати потрібно тільки їх же відповідь, нічого іншого не влаштує. Ніякі слова, типу контроль Росії, але невизнання міжнародної спільноти. Ні, це не приймається. Мало того, що ти не ходиш в Москві з хештегом КримНаш, ти повинен київським патріотичним пропагандистам пред'явити хештег КримВаш. Це як ПЛР », - сказав Парфьонов.

За його словами, таких питань не задають навіть на україно-російському кордоні.

«Русский в ролі українського журналіста - він суворіше і більш пильними Служби безпеки України. Вони сім років задають це питання, і, мабуть, кожен раз представляють перед собою (президента Росії. - Прим. Ред.) Путіна. Тому він так жорстко ребром ставить: «Чий Крим?» Так твій Крим, Женя Кисельов, твій! Ти ж грав з (екс-президентом України. - Прим. Ред.) Януковичем там в теніс. Є чудове відео, у якого завбачливо відключені коментарі. І ви там ходите, такі задоволені один одним, великі задоволені дядька, і потискуєте руки - все у вас добре », - нагадав Парфьонов.

Журналіст зазначив, що Янукович і зараз може покликати Кисельова на теніс в Крим.

«Женя Кисельов, ти ж громадянин Росії? Громадянство України не прийняв? От би і поїхали, пограли, обговорили - чий він », - зазначив Парфьонов.