У Міністерстві оборони Азербайджану заявили про проведення операції “Відплата” в Нагірному Карабасі, під час якої були взяті під контроль височину в районі сопки Гирхгиз, а також Сарибаба вздовж Карабаського хребта Малого Кавказького хребта та низку інших важливих панівних висот.

Про це УНН пише з посиланням на Minval.

“У результаті проведеної підрозділами Азербайджанської Армії операції у відповідь «Відплата» було взято під контроль височину в районі сопки Гирхгиз, а також Сарибаба вздовж Карабахського хребта Малого Кавказького хребта та низку інших важливих панівних висот. У даний час наші підрозділи ведуть інженерні роботи з облаштування нових позицій та будівництва під'їзних доріг”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними Міноборони Азербайджану, "під час операції було знищено кілька бойових позицій незаконних вірменських збройних формувань, завдано авіаудару по військовій частині у селищі Юхари Оратаг колишнього Агдеринського району. В результаті вбито та отримали поранення вірменські бойовики, а також знищено кілька гаубиць Д-30, військову техніку та велику кількість боєприпасів".