Громадянам США необхідно пройти повну вакцинацію від коронавірусу. При цьому остання вакцина повинна бути введена не раніше, ніж за 14 днів до в'їзду в країну.

Канада відкрила кордон для громадян США, які ввели вакцину від COVID-19. В'їзд був заборонений більше року. Про це повідомляє USA Today.

Зазначається, що мандрівникам необхідно буде надати підтвердження вакцинації та інші відомості про поїздку на платформу ArriveCAN уряду Канади щонайменше за 72 години до прибуття в країну, незалежно від того, подорожують вони наземним або повітряним транспортом.

Також громадянам США необхідно пройти повну вакцинацію від коронавірусу. При цьому остання вакцина повинна бути введена не раніше, ніж за 14 днів до в'їзду в країну.

Невакциновані діти, молодші за 12 років, можуть в'їхати в Канаду з повністю вакцинованим з кимось із батьків або опікуном, які мають право на в'їзд в округ. А люди із захворюваннями, які не дозволяють їм пройти повну вакцинацію, мають право на спрощений карантин, але повинні надати результати тестів на COVID-19.