Глава Чечні Рамзан Кадиров визнав, що війна в Україні пішла не за планом Москви, і закликав знищувати українські міста у відповідь на нібито обстріли прикордонноъ зони.

Про це йдеться у повідомленні в Telegram Кадирова.

"Війна йде вже на нашій території. Я цим дуже незадоволений. Ми вже оголосили воєнний стан, але вони стріляють. А ми, по-моєму, слабо відповідаємо: якщо прилетів снаряд по нашому будинку, треба стерти з лиця землі міста, щоб було видно дальній горизонт", - заявив Кадиров.

Він поскаржився, що Захід розв'язав проти Росії холодну війну ще 10 років тому, а зараз "намагаються всіляко знищити Росію або поставити на ноги (оригінальна цитата Кадирова - УНІАН), щоб ми стали рабами".

"Таких треба розстрілювати. Я даю слово Рамзана Кадирова: ми їх знищимо, скільки б їх не було", - відповів Кадиров, додавши, що "мусульмани і християни повинні подвоїти зусилля і знищити цей сатанізм". 

Наприкінці Кадиров звернувся до російських резервістів.

"Цього мало. Нас майже 1,6 мільйона. Вік не має значення, ви повинні бути у військкоматах. Чому ти сидиш вдома, якщо тобі скаже син: ось там захищають чоловіки сімейні цінності, релігію, державу?" - поцікавився друг Путіна.